1247250842_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Valkosuklaiset pikkuleivät

3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl kaakojauhetta
1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
8 rkl suolatonta voita
1 1/2 rkl sokeria
1 iso muna
1 tl vaniljasokeria

Päälle: sulatettua valkosuklaata

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna ja vaniljasokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet varovasti sekoittaen. Kääri taikina kelmuun ja anna levätä jääkaapissa noin tunti. Kauli taikina levyksi ja ota siitä muotilla pikkuleipiä. Paista 175 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Jäähdytä. Koristele valkosuklaalla. Laita jääkaappiin kovettumaan!!

Näitä tarjoiltiin rapeiden kaurakeksien ohella tytön synttärijuhlissa. Ohje löytyi täältä.