Banaani–suklaamuffinssit


4dl vehnäjauhoja

2 dl  sokeria

1/2 tl suolaa

1 1/2 tl vaniljasokeria

1 1/2ctl soodaa

3 rkl kaakaojauhetta

1/2 dl ruokaöljyä

2 dl vettä

1 dl keitettyä jäähtynyttä kahvia

2 banaania pieneksi kuutioituna

n.75g maidotonta tummaa suklaata rouhittuna 


Kuorrute

175g tomusokeria

1 1/2 rkl kahvia

25g  maidotonta margariinia

1 1/2 rkl kaakaojauhetta

1 tl vaniljasokeria


Sekoita keskenään jauhot, sokerit, suola, sooda ja kaakaojauhe. Lisää ruokaöljy, vesi ja kahvi. sekoita . Kuutioi banaanit pieniksi paloiksi. Rouhi tumma suklaa veitsellä.Lisää taikinaan, sekoita. Lusikoi taikina muffinssivuokiin, niin että paperivuoat ovat melkein täynnä. Itse käytin Brunon amerikan muffinssivuokia, tavalliset aina jotenkin leviää ja tulee matalia muffinsseja. Paistoaika 200 astetta n. 20 mins.


Sekoita kuorrutteen ainekset tasaiseksi. Lusikoi kuorrute hieman jäähtyneille muffinsseille. Koristele.


Reseptin löysin täältä. Näistä tuli tosi hyviä, kannattaa ehdottomasti kokeilla! Pikku neiti oli oikein tyytyväinen, kun sai näin makeaa ja hyvää pitkästä aikaa!